What is USANA

Monday, April 27, 2009

Usana bukan Skim Cepat Kaya


Usana bukan Skim Cepat Kaya. Mengapa kami menyatakan sedemikian, ini kerana timbul persoalan di mana rakyat Malaysia yang sering dihantui igauan. Ramai yang kecewa setelah diperkenalkan bisnes seperti ini. Di sini saya menegaskan kami bukan Skim Cepat Kaya. Saya nyatakan kerana USANA is the real MLM. Kami tidak tipu. Kami ada semua buktinya. Kami telus terhadap semua transaksi yang dilakukan. Setelah 2 tahun memasuki Malaysia. Terdapat 2 persoalan yang timbul.

Soalan 1: Berapa ramai orang jutawan yang telah USANA lahirkan? Soalan kedua. Mengapa marketing plan ada sistem pairing. Untuk menjawab persoalan ini, kami berasa ia begitu mudah. Buat masa ini, USANA sudah melahirkan jutawan. Namun masih lagi segar di pasaran. Saya yakin satu hari nanti ramai jutawan yang dilahirkan. InsyaALLAH. Bisnes seperti ini ia target untuk long term business. Short term sudah pasti menghadapi kesukaran untuk kekal lama. Betul atau tidak? Alhamdulillah dengan USANA mampu membantu anda ke arah hidup yang lebih sihat di samping menjana pendapatan yang lumayan.

Usana bukan skim cepat kaya! Mungkin anda seorang Jutawan di dalam Usana Kita bukannya seperti bisnes yang menjanjikan kekayaan. Usaha adalah penentu segala kejayaaan. Dan mudah untuk menghasilkan kewangan. Soalan berikutnya berkait dengan sistem pairing. Mengapa perlu sistem pairing di dalam bisnes ini. Mudah! Usana saling membantu. Ini konsep kami. Kami tidak mengamalkan sistem matahari. Buat duit seorang diri. Kami adalah berkumpulan. Bayaran dilakukan kiri dan kanan. Saya rasa anda mampu fikir di mana USANA pada pandangan mata anda. Tidak mustahil syarikat kami diberi title best company and best produk! :)

No comments:

Post a Comment